Berkley Sick Flankers jigit

Berkley Sick Flanker jigit

Berkleyn Sick Flanker tuoteperhe julkaistiin tänä vuonna ja se siitä löytyy yhteensä 12 eri väriä. Koot mitä verkkokaupastani löydät ovat 8 cm ja 10 cm. Täydet 12 väriä on saatavilla 8 cm koossa, kun taa 10 cm koossa valittavanasi on 9 eri värivaihtoehtoa. Berkley Sick Flanker jigit on suunniteltu aktivoimaan kalat ja tässä seuraavaksi Berkley jigien ominaisuuksia

Sick Flanker jigien ominaisuudet

 • Berkleyn valmistamat Sick Flanker jigit ovat materiaaliltaan kestäviä ja venyviä. Tämä tarkoittaa sitä, että pystö ei välttämättä jää heti ensimmäiset näykänneen kalan suuhun matkamuistoksi. 
 • Jigit ovat shadi pyrstöisiä, eli ns. lapiopyrstöisiä
 • Sick Flankers jigit luovat uidessaan korkeataajuiksia värähtelyjä, riippumatta veto-/kelausnopeudesta. Tämä ärsyttää mukavasti saaliskaloja ja lisää syöntihalukkuutta.
 • Kaikki verkkokaupassani myynnissä olevat Sick Flankers jigit ovat  Powerbait hajustettuja. Powerbait hajut ovat osoittaneet toimivuutensa erityisesti kirjolohen kalastuksessa, joten miksipä ei myös normaali ruokakalojen kalastuksessa.
 • Jigi ui hieman kuin haavoittunut kala, joka on jälleen kerran yksi kalan tärppihalukkuutta lisäävä tekijä.

Kuten huomata saattaa Sick Flanker jigien ominaisuudet ovat loppuunasti mietittyjä ja kasvattavat kalastusreissun onnistumismahdollisuuksia.


Berkley Sick Flanker värit

 1. Blue Shiner
 2. Bream
 3. Brown Bleak
 4. Brown Chartreuse
 5. Cotton Candy
 6. Greenback Tomato
 7. Hot Firetiger
 8. Hot Yellow Perch
 9. Motoroil Burbot
 10. Perch
 11. Salt & Pepper
 12. Wagasaki
Maksutavat